Miss Plaja 2018

facebook miss Plaja

Sedindte foto gratuite

vineri, 6 iunie 2014

PUBLICITATE

luni, 2 iunie 2014

De pe la Miss Plaja




Cum ne pregatim pentru Miss Plaja?!

Salutare fetelor!! :))
Te-ai inscris la Miss si nu ai idee cum sa te pregatesti pentru concurs? pai hai sa vedem:
1- BAGAJUL ca pentru orice calatorie, trebuie sa contina cam tot ce avem nevoie (produse de igiena personala, machiaj, costum de baie, papuci de plaja, prosop de plaja) ca orice bagaj trebuie sa fie cat mai bine organizat, sa fie micut, cu cat mai mic, cu atat mai bine (pentru a incapea in portbagajul masini)
2-NU UITA DE LOTIUNEA PROTECTOARE DE SOARE!!! Este foarte importanta, de ce zic ca este importanta? Pai in primul rand nu te arzi stand la soare, nu te inrosesti ca racu, iti dai seama cum ai putea participa la concurs rosie, cu iritatii...
De preferat ar fi sa mergi la plaja inaintea concursului sau cel putin la solar, pentru ca pielea sa prinda putin bronz. NU EXAGERATI cu soarele sau solarul.
3-PUNCTUALITATEA, Este foarte importanta, deoarce prima impresie conteaza FOARTE MULT!!!
4-TINUTA DE SEARA, este necesara pentru prima proba din concurs, RECOMANDAT este sa ai 2 tinute de seara la tine, deoarece se fac plimabri pe faleza din Mamaia (nu este indicat sa te prezinti la concurs cu aceeasi roche pe care ai purtat-o la plimbarea pe faleza)
5-INCALTAMINTEA, este foarte importanta si aceasta, trebuie sa fie confortabila, si sa fie marimea pe care o porti,Pe tocuri se merge elgant (asta este rolul lui, eleganta) SA NU FIE MARE INCAT SA NU POTI MERGE PE TOCURI

 

Blogger Tricks